.

.

تحولات جهان

طی نامه ای ابلاغ شد
حکم رهبر انقلاب به وزیر اطلاعات به ماموریت های مهم خود ادامه دهید


پنجشنبه اول اردیبهشت 1390


رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور حکمی خطاب به حجت الاسلام حیدر مصلحی از وی خواستند قدرتمندتر از گذشته به ماموریت های مهم خود در این وزارتخانه ادامه دهد.
حضرت آیت الله خامنه ای در این نامه که مستقیما خطاب به وزیر اطلاعات نوشته شده از وزیر و دیگر پرسنل خدوم این وزارتخانه خواسته اند در همکاری با دولت و دیگر نهادهای اطلاعاتی به ماموریت های مهم خود ادامه بدهند.
متن کامل حکم رهبری خطاب به وزیر اطلاعات که نخستین بار ساعت 14روز گذشته روی سایت رهبر انقلاب منتشر و سپس از بخش های خبری سیما قرائت شد، چنین است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حجت الاسلام جناب آقای مصلحی دام توفیقه
وزیر محترم اطلاعات
استحکام و انسجام و روزآمد بودن دستگاه اطلاعاتی کشور یکی از پایه های مهم اقتدار نظام اسلامی است، لذا از شما می خواهم بیش از پیش در انجام ماموریتهای مهم داخلی و خارجی وزارت اطلاعات اهتمام به خرج داده و با سرمایه عظیمی که آن وزارتخانه از نیروی انسانی توانمند و انقلابی و متدین و فن آوریهای روز برخوردار است و با حمایت دولت خدمتگزار و همکاری سایر نهادهای اطلاعاتی اجازه ندهید کوچکترین فترت و سستی در انجام وظایف قانونی آن دستگاه مهم پیش آید. برای شما و معاونان و مدیران محترم و همه فرزندان عزیز انقلابی ام در وزارت اطلاعات دعا می کنم. موفق و موید باشید.
سیدعلی خامنه ای
30 فروردین 1390
این نامه در حالی منتشر شد که رئیس جمهور یکشنبه شب با صدور حکمی ضمن برکناری مصلحی از وزارت اطلاعات وی را به عنوان مشاور امور اطلاعاتی خود منصوب کرده بود.
پس از صدور آن حکم اخبار موثقی منتشر شد که رهبری با ارسال مرقومه ای توسط یکی از اعضای بلندپایه دفترشان خطاب به آقای احمدی نژاد از وی خواستند حکم خود را لغو کرده و مصلحی را در سمت خود ابقا نماید. خبرگزاری ایرنا- ارگان رسمی دولت- ظهر دوشنبه با انتشار خبری که البته به سرعت از روی سایت آن حذف شد نوشت که صدور چنین فرمانی خطاب به رئیس جمهور «محرز» است.
انتشار عمومی حکم رهبر انقلاب خطاب به مصلحی در حالی صورت گرفت که بیش از دو روز از فرمان خصوصی رهبری خطاب به رئیس دولت می گذشت اما خبری از اجرای آن نشده بود. در تمام این مدت همچنان سایت های رسمی دولت بویژه پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری (Presidentir) و پایگاه اطلاع رسانی دولت (Dolatir) خبر عزل مصلحی از وزارت اطلاعات و انتساب وی به عنوان مشاور امور اطلاعاتی رئیس جمهور را در صفحه اول خود حفظ کردند که معنای آن این بود که نظر دولت تا زمان انتشار حکم رهبری همان بود که یکشنبه شب اعلام شد ، یعنی عزل مصلحی از وزارت اطلاعات و انتصاب او به یک مقام مشاورتی در نهاد ریاست جمهوری.
نکته جالب تر این است در حالی که همگان منتظر بودند تا دولت هرچه زودتر تبعیت خود را از فرمان صریح رهبری اعلام کند پایگاه اینترنتی «دولت یار» که توسط نزدیکان اسفندیار مشایی اداره می شود نیمه شب سه شنبه خبری از قول یک منبع آگاه منتشر کرد که می گفت رئیس جمهور دیگر مصلحی را وزیر نمی داند و خود سرپرست وزارت اطلاعات است. اگرچه این خبر متعلق به یک منبع رسمی نبود ولی از آنجا که انتساب این سایت که توسط فردی به نام «س» اداره می شود به مشایی محرز است، ضرورت داشت مقام های دولتی واکنشی به این خبر نشان دهند و درباره صحت و سقم انتسابی که به رئیس جمهور داده بود اظهارنظر نمایند اما در این باره هم کاری جز سکوت انجام نشد.
تا لحظه تنظیم این گزارش واکنشی از جانب دولت به حکم رهبری صورت نگرفته است.




ادامه حملات مشترک نظامیان سعودی و آل خلیفه به مراکز اسلامی و خانه شیعیان در بحرین


پنجشنبه اول اردیبهشت 1390

نیروهای امنیتی بحرین با حمایت نیروهای عربستان سعودی به مساجد و حسینیه ها حمله و تعداد زیادی از نسخه های قرآن کریم را در آتش سوزاندند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی العالم، این شبکه خبری تصاویری از یورش صبعانه نظامیان بحرینی و عربستان سعودی به تعدادی از مساجد منامه از جمله مسجد کویکبات پخش کرد که نشان می دهد این مسجد و ده ها جلد کتاب آسمانی مسلمانان افزون بر کتاب های مذهبی موجود در آن به دست نیروهای رژیم حاکم و اراذل و اوباش آتش زده شده است. این در حالی است که رژیم آل خلیفه با همدستی نیروهای اشغالگر سعودی تاکنون بیش از 42 مسجد و 375 حسینیه را تخریب کرده و آنها را به آتش کشیده است.
در همین رابطه آیت الله «محمد مهدی الاصفی» از علمای نجف از تمام مسلمانان جهان خواست که پشتیبان مردم مظلوم بحرین باشند. وی افزود، دفاع از مردم بحرین یک وظیفه شرعی بر همه مسلمانان است.
آیت الله الاصفی از تمام مسلمانان جهان خواست جنایات رژیم آل خلیفه را محکوم و این رژیم را رسوا سازند.
وی تصریح کرد، مسلمانان باید با این ظلم آشکار مبارزه کنند و هیچ کس نباید برای مبارزه با این جنایت بهانه بیاورد.
وی گفت: آمریکا و دیگر کشورهای مستکبر حکام کشورهای تونس، مصر، یمن و لیبی را نصیحت کرده و از آنها می خواستند که با صلح و گفت وگو با مردم کشورشان تعامل کرده و مسئله را به صورت مسالمت آمیز حل کنند اما در مورد کشور بحرین نه تنها توصیه به حل مسالمت آمیز نمی کنند بلکه به حمله علیه مردم و تخریب مساجد و حسینیه ها و خشونت و شکنجه تشویق کرده و معتقدند که راه حل بحران تنها همین است.
آیت الله الاصفی افزود: مردم بحرین هم اکنون در میان جلادهای آل خلیفه و نظامیان خلیج گرفتار شده اند و آل خلیفه و آل سعود با هم توافق کرده اند که این انقلاب را به هر طریق ممکن سرکوب کنند حتی اگر به قیمت زندان و شکنجه و کشتن مردم بی گناه باشد.
یکی از رهبران جنبش احرار بحرین نیز لشکرکشی نیروهای سعودی به بحرین را اشغالگری اعلام کرد و گفت، عربستان چرا به هنگام اشغال کویت حتی یک گلوله هم شلیک نکرد ولی اکنون مردم بحرین را سرکوب می کند؟ سعید شهابی تأکید کرد، به هیچ وجه نمی توان دخالت نظامی سعودی ها در بحرین را مشروعیت بخشید، دخالت نظامی سعودی ها اشغالگری آشکار است. «نبیل رجب» رئیس مرکز حقوق بشر بحرین نیز گفت، اقدام عربستان در اشغال بحرین ناشی از شکست ریاض در مقابله با روند رو به رشد جریان مخالف در داخل عربستان است.
وی افزود، حضور نیروهای نظامی عربستان، امارات و هر کشور دیگر در بحرین که با نیروهای آل خلیفه همکاری می کنند عزم و اراده مخالفان را در مقابله با رژیم دیکتاتور بحرین تغییر نخواهد داد.
این اشغالگری ها در شرایطی صورت می گیرد که مخالفت مردم بحرین با رژیم آل خلیفه همچنان ادامه دارد و اعتصاب غذای جوانان انقلاب 14 فوریه وارد دومین روز خود شد در حالی که مجامع بین المللی مدعی دفاع از حقوق بشر هنوز هیچ واکنشی به این موضوع نشان نداده اند.
جوانان انقلاب بحرین در بیانیه ای، با درخواست دوباره از مجامع بین المللی برای توقف تجاوزگری ها علیه ملت بحرین، اعلام کردند به دلیل محاصره بیمارستان ها و کنترل آنها توسط اشغالگران سعودی، سلامت اعتصاب کنندگان در معرض خطر قرار دارد.




نزدیکی مصر به جبهه ایران شوکی بزرگ اما ناگزیر است


پنجشنبه اول اردیبهشت 1390


محافل رسانه ای غربی و عربی از بهبود روابط ایران و مصر پس از سرنگونی حسنی مبارک به عنوان شوک بزرگ اما ناگزیر یاد می کنند.

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در تحلیلی نوشت: ذوب شدن یخ روابط میان ایران و مصر باعث نگرانی آمریکا، اسرائیل و عربستان شده است. این دولت ها نگرانند که دوستی ایران و مصر، موازنه شکننده قدرت در خاورمیانه را به هم بزند.
وال استریت ژورنال افزود: همچنین این نگرانی وجود دارد که چنین چرخشی باعث قدرت گرفتن ایران و نیروهای نیابتی منطقه ای اش نظیر حماس و حزب الله گردد در حالیکه هر دو از سوی آمریکا به عنوان سازمانهای تروریستی شناخته می شوند. مصر در رویکرد جدید سیاست خارجی اش همچنین دسترسی به سوریه (یک متحد نزدیک ایران) را هم مدنظر دارد. مراد موافی رئیس جدید دستگاه اطلاعاتی مصر در ماه مارس، سوریه را اولین مقصد سفرهای خارجی اش برگزید. مصر دهه ها بازیگر حیاتی در موازنه قدرت در خاورمیانه به شمار می رفت و وزنه تعادل در مقابل دشمنان اسرائیل و در راس آنان ایران و سوریه بود.
از سوی دیگر روزنامه سعودی الشرق الاوسط به قلم عبدالرحمن الراشد که متهم به همکاری گسترده با رژیم صهیونیستی است، نوشت: برقراری روابط مصر با ایران یک شوک بزرگ و بر هم زننده موازنه قدرت در منطقه است اما در عین حال این حق طبیعی ملت مصر است و هیچ کسی نمی تواند مانع آن شود.
عبدالرحمن الراشد نوشت: بارها درخصوص ضرورت پایان دادن مصر به دشمنی با نظام ایران شنیده ایم که ندای آن بیشتر از سوی مخالفان نظام سابق مبارک سر داده می شود از جمله نیروهای ملی ناصری و اخوان المسلمین که دارای روابط ویژه ای با ایران از زمان پیروزی انقلاب این کشور بوده اند و هم اکنون نقش موثری در جهت دهی سیاست مصر دارند.
وی افزود: ما در مقابل یک نظام جدید در مصر قرار داریم که می توان آن را همچون انقلاب ایران یک نظام انقلابی به تمام معنا دانست که قصد دارد همه دنیا را به چالش بکشد و شاید گزینه مقابله با اسرائیل را همچون سالهای ماقبل 1969 (1348) برگزیدند یا به مقابله با غرب و اختلاف با نیروهای منطقه ای برخیزد؟ درست برعکس آنچه در نظام حسنی مبارک دیده بودیم.
نویسنده الشرق الاوسط تاکید می کند: اگر نظام جدید مصر تصمیم بگیرد که با ایران رابطه برقرار کند هر چند این اقدام شوک بزرگی خواهد بود و موجب اختلال در توازن قدرتهای منطقه ای می شود اما در هر حال این تصمیم ملت مصر و حق طبیعی آن است و هیچ کسی نمی تواند مانع آن شود.




فیگارو: از نگاه اسرائیل دموکراسی در خاورمیانه یعنی پیروزی ایران


پنجشنبه اول اردیبهشت 1390

بیش از دو سوم صهیونیست های ساکن فلسطین اشغالی معتقدند تحولات فعلی در کشورهای مسلمان و عرب به ضرر اسرائیل تمام خواهد شد.
روزنامه فرانسوی فیگارو با انتشار این خبر تصریح کرد: بهار انقلاب در کشورهای عربی اسرائیل را نگران ساخته است به ویژه اینکه، این تحولات قاعده بازی را به نفع ایران تغییر می دهد.
این روزنامه افزود: از نگاه سران اسرائیل، تمایلات دموکراسی خواهانه و بی ثباتی رژیم های حاکم عرب در منطقه می تواند به نفع ایران بعنوان دشمن اصلی اسرائیل و نیز اسلامگرایان بخصوص در مصر تمام شود. مقامات اسرائیلی معتقدند که ایران راهبرد کمک به متحدان خود شامل حزب الله لبنان و گروه فلسطینی حماس در باریکه غزه را تقویت کرده است.
گزارش فیگارو در حالی انتشار یافته که دو روز قبل روزنامه صهیونیستی هاآرتص تاکید کرده بود: حسنی مبارک به تمام معنا سرسپرده اسرائیل و گوش به فرمان آمریکا بود.
هاآرتص می نویسد: ما به وضوح دیدیم که چگونه مصری های تحصن کننده در میدان التحریر به تازگی پرچم اسرائیل را آتش زدند، در برابر سفارت اسرائیل تجمع کردند، نامزدهای ریاست جمهوری در مصر برای کسب آرا، سیاست دشمنی با اسرائیل و نزدیکی با ایران را در سرلوحه فعالیت های تبلیغاتی خود قرار دادند زیرا از نفرت شدید عمومی در مصر از اسرائیل آگاهند.





رگ غیرت گماشته ها سرانجام جنبید


پنجشنبه اول اردیبهشت 1390


گماشتگان دژخیم آمریکا و عربستان در بحرین می گویند: تا تهدید ایران باقی است، نیروهای خارجی در بحرین می مانند.
شیخ خالد بن حمد آل خلیفه وزیر خارجه بحرین، درباره حضور نیروهای خارجی در این کشور گفت: نیروهای شورای همکاری زمانی از بحرین خواهند رفت که دیگر تهدید خارجی وجود نداشته باشد. من کسی را متهم نمی کنم اما ایران یک تهدید است.
همزمان با این اظهارات، شیخ خلیفه بن سلمان آل خلیفه نخست وزیر بحرین برای تشکر ویژه از نقش عربستان در سرکوب خونبار ملت مسلمان بحرین به ریاض رفت و گفت: عربستان عقبه استراتژیک ماست. ما از نقش مهم عربستان در حمایت از توسعه بحرین در تمام زمینه ها و کمک موثر در حوادث تاسف بار اخیر قدردانی می کنیم.
هشدار مقامات بحرینی نسبت به تهدید موهوم خارجی ایران، در حالی است که اولا بحران اخیر این کشور ناشی از به میدان آمدن مردم مسلمان این کشور اعم از شیعه و سنی و اصرار بر نقش آفرینی در حاکمیت است ثانیاً بزرگ ترین تهدید خارجی، از سوی آمریکا و رژیم سعودی متوجه بحرین است که عملا این کشور را به اشغال درآورده و به صورت مستعمره اداره می کنند به نحوی که پنتاگون، بحرین را تبدیل به پنجمین پایگاه دریایی خود کرده و عربستان و امارات و... نیز هرگاه اراده می کنند با قشون نظامی وارد منامه می شوند ثالثاً خاندان حاکم آل خلیفه نیز اصالتاً غیر بحرینی و از طایفه آل سعود هستند که به این کشور کوچیده اند و سرانجام، براساس اسناد منتشره از مذاکرات محرمانه شاه بحرین با مقامات آمریکایی، وی از مقامات زیردست خود خواسته که الفاظ مصطلح «دشمن» و «رژیم صهیونیستی» را در ادبیات خود نسبت به رژیم اشغالگرقدس حذف کنند و به توسعه روابط با تل آویو بیندیشند.
وحشی گری بی سابقه خاندان آل خلیفه در کشتار ملت مسلمان بحرین به حدی انزجار آور بود که روز گذشته روزنامه آمریکایی واشنگتن پست هشدار داد: کاخ سفید اصولا از دیکتاتورها حمایت می کند و همین کار را نیز نسبت به شاه بحرین انجام داد اما باید توجه داشت که سکوت اوباما در قبال سرکوب مردم بحرین، آمریکا را در انظار جهانی زیر سوال خواهد برد که از کدام دموکراسی و آزادیخواهی سخن می گوید؟ اما پاسخ روشن است به تعبیر دنیس مک دوناگ معاون مشاور امنیت ملی آمریکا، ما سیاست یکپارچه ای درباره همه کشورها نداریم. ما بر اساس منافع خود از حکومت بحرین دفاع می کنیم چرا که پایگاه پنجم نیروی دریایی ما در بحرین مستقر شده است.



ویژه:

آیت الله ری شهری مطالب منتسب به وی در سی دی «ظهور» را تکذیب کرد


یکشنبه 28 فروردین 1390


آیت الله محمد محمدی ری شهری تولیت آستان حضرت عبدالعظیم حسنی مطالب منتسب شده به وی در سی دی «ظهور نزدیک است» را تکذیب کرد.
ری شهری که رئیس موسسه علمی - فرهنگی دارالحدیث نیز هست روز شنبه در گفت وگو با «ایرنا» تاکید کرد: «مطالب منتسب شده به من در این فیلم مطلقا صحیح نیست و به شدت تکذیب می شود.»
گفتنی است در این فیلم نقل قولی از حجت الاسلام میراحمد رضا حاجتی امام جمعه موقت اهواز درباره ظهور حضرت حجت (عج) در زمان رهبر معظم انقلاب به نقل از آیت الله ری شهری مطرح شده است.
آیت الله ری شهری با یادآوری این نکته که پیش از این نیز این مطلب را تکذیب کرده است، خاطرنشان کرد: اینگونه اقدامات نتیجه ای جز سست کردن مبانی اعتقادی جامعه در بر ندارد.
پیش از این بسیاری از مراجع، علما و متخصصین حوزه مهدویت نیز به رد مدعیات این سی دی جنجالی پرداختند و به انتشار آن واکنش نشان دادند.
پیش از این هم افرادی چون آیت الله حائری شیرازی اظهارات منتسب به خود در این سی دی را تکذیب کرده بودند.


----------------------------------------------


خیزش اسلامی به اوج رسید تظاهرات گسترده در اردن
مردم: ما شاه نمی خواهیم

سرویس خارجی-
شهرهای مختلف اردن روز گذشته شاهد تظاهرات گسترده مردمی علیه رژیم پادشاهی بود و مردم فریاد می زدند: «ما شاه نمی خواهیم».
پس از یک هفته وقفه در روند اعتراضات انقلابیون اردنی به عملکرد نظام پادشاهی، هزاران تن از شهروندان این کشور در شهرهای مختلف دست به تظاهرات زدند و خواستار سرنگونی نظام، مبارزه با فساد، تحقق دموکراسی، عدالت اجتماعی، تحقق اصلاحات و پیاده کردن قوانین اسلامی در کشور شدند.
شهروندان معترض اردنی با در دست داشتن پلاکاردهایی مبنی بر انجام اصلاحات واقعی در کشور شعار می دادند، ملک عبدالله باید برود، دولت باید عوض شود.
در این تظاهرات که روز جمعه پس از برگزاری نماز جمعه در شهرهای مختلف آغاز شد و همچنان ادامه دارد تعداد زیادی از رهبران اسلامگرایان، مسئولان اتحادیه های صنفی و احزاب حضور داشتند شهروندان معترض اردنی پس از طی مسیری به جمع تحصن کنندگان جنبش 24 در میدان شهرداری پایتخت ملحق شدند.
تظاهرکنندگان اظهار داشتند به رغم گذشت چند ماه از آغاز اعتراضات مردمی در اردن، دولت هنوز واکنش قابل توجهی نشان نداده و همین امر باعث شده که مخالفان و معترضان بر فعالیت های اعتراضی خود بیفزایند.
یکی از اسلامگرایان اردنی گفت: شهروندان اردنی خواسته های صریح و روشنی دارند ولی دولت با بی توجهی به این خواسته های شرعی قانونی و بر حق، کاری می کنند که آتش خشم شهروندان روز به روز شعله ورتر شود.
سخنگوی جماعت اخوان المسلمین اردن نیز گفت، لشکرکشی دولت علیه معترضان و تحریک آنان نشان دهنده جدی نبودن دولت در انجام اصلاحات سیاسی و اقتصادی است.
نیروهای امنیتی و مزدوران ملک عبدالله دوم با حمله به تظاهرکنندگان 34 نفر را مجروح کردند.
در شهرهای الزرقاء، معان، کرک، اربد و دیگر شهرهای اردن نیز تظاهرات مشابهی صورت گرفت و معترضان خواستار مبارزه با فساد و اجرای اصلاحات سیاسی شدند.
در استان الزرقاء در درگیری بین نیروهای پلیس و شرکت کنندگان در تحصن بیش از 80 پلیس زخمی و 17 نفر از تحصن کنندگان بازداشت شدند.
در درگیری با معترضان نیروهای امنیتی و مزدوران رژیم از سلاح سرد و باتوم استفاده کردند.
تظاهرات در شهرهای مختلف اردن در حالی صورت می گیرد که ملک عبدالله دوم پادشاه اردن وعده داد که به خواسته های معترضان جامه عمل بپوشاند.
با وجود این، مخالفان حکومت اردن اعلام کرده اند که به امتیازات محدود راضی نمی شوند و خواستار اصلاحات واقعی هستند.
اردن حدود 6 میلیون نفر جمعیت دارد و ملک عبدالله دوم در سال 1999 میلادی پس از فوت پدر حکومت را به دست گرفت و در این مدت تلاش زیادی کرد تا از نفوذ اسلامگرایان جلوگیری شود و متقابلا نفوذ آمریکا در این کشور افزایش پیدا کرد.
یمن
هزاران نفر از الحوثی ها در شهر صعده یمن علیه رئیس جمهور این کشور تظاهرات کردند.
در شهرهای صنعا، عدن و تعز نیز تظاهرات گسترده ای علیه رژیم علی عبدالله صالح صورت گرفت که با دخالت پلیس و نیروهای امنیتی به درگیری و ضرب و شتم تظاهرکنندگان منجر شد.
تظاهرکنندگان بار دیگر تاکید کردند که تا زمان تحقق کامل خواسته هایشان دست از تظاهرات برنمی دارند،.
الجزایر
رئیس جمهور الجزایر اعلام کرد که از پارلمان خواهد خواست تا دست به اصلاحات سیاسی بزند.
عبدالعزیز بوتفلیقه در سخنرانی خود خطاب به ملت این کشور اظهار داشت، در راستای تغییر قانون اساسی به منظور تحکیم دموکراسی پارلمانی تلاش خواهد کرد.
وی افزود، اصلاحات سیاسی در کشور صورت خواهد گرفت و در قانون انتخابات برای افزایش حقوق سیاسی زنان، حقوق بشر و آزادی مطبوعات تلاش خواهد کرد.
تحلیلگران معتقدند این گام ها به منظور اجتناب از هرگونه ناآرامی در این کشور صورت گرفته است.
الجزایر نیز از ابتدای سال جاری میلادی شاهد برخی اعتراض ها و خیزش های مردمی بوده است.




پکن : واشنگتن به موعظه های ساختگی در مورد حقوق بشر پایان دهد

پکن در واکنش به گزارش سالانه آمریکا در خصوص وضعیت حقوق بشر چین، گزارشی از نقض گسترده حقوق بشر توسط آمریکا منتشر کرد و از واشنگتن خواست از موعظه دروغین در این مورد دست بردارد.
دفتر مطبوعاتی شورای دولتی چین، در واکنش به گزارش سالانه آمریکا در خصوص نقض حقوق بشر در چین، گزارش مشابهی را منتشر کرد که در آن آمریکا متهم به نقض گسترده حقوق بشر در جریان حمله به عراق و افغانستان شده است.
در این گزارش آمده، حمله به عراق و افغانستان و کشتار بی رحمانه غیرنظامیان نقض آشکار حقوق بشر است. در این گزارش همچنین به عملیات نظامی آمریکا در اقصی نقاط دنیا که منجر به بار آمدن «خسارات سنگین جانی برای غیرنظامیان شده» اشاره و به شدت از آن انتقاد شده است.در بخش دیگری از این گزارش می خوانیم: «به دولت آمریکا توصیه می کنیم ضمن بهبود وضعیت حقوق بشر خود، در رفتارهایش درباره حقوق بشر تجدیدنظر کرده و به بهانه دفاع از حقوق مردم در امور سایر کشورها دخالت نکند.» یادآور می شود، به دنبال صدور گزارش سالانه آمریکا علیه چین، سخنگوی وزارت خارجه چین نیز یکشنبه از آمریکا خواست دست از دخالت در امور داخلی چین بردارد. این مقام چینی به مقامات واشنگتن گوشزد کرد که آنها به خاطر جنایاتی که علیه مردم خاورمیانه و سایر مناطق مرتکب شده اند، شایستگی آن را ندارند که از حقوق بشر دفاع کنند. وی از واشنگتن خواست به موعظه های ساختگی در مورد حقوق بشر پایان دهد.



اتحادیه اروپا برای مقابله با خیز ش های اسلامی سازمان جاسوسی تاسیس می کند

اتحادیه اروپا به منظور مقابله با خیزش های اسلامی و مردمی در شمال آفریقا و خاورمیانه یک سازمان جاسوسی مشابه سازمان سیا ایجاد می کند.
به گزارش خبرگزاری ایسنا به نقل از خبرگزاری آلمان، رئیس فراکسیون حزب ملی اروپا در این باره گفت، کشورهای اتحادیه اروپا برای رسیدن به یک سیاست خارجی مشترک نیاز به یک سازمان اطلاعاتی مشترک دارند.وی افزود: رویکردهای متفاوت و بدون آمادگی اتحادیه اروپا در برابر بحران های شمال آفریقا و خاورمیانه علت اصلی درخواست برای ایجاد چنین سازمان اطلاعاتی بوده است. تحولات سیاسی ماه های اخیر در شمال آفریقا و خاورمیانه ،نمایندگان پارلمان اروپا را به ایجاد یک سازمان اطلاعاتی مشترک مشابه سازمان اطلاعاتی آمریکا (سیا) وا داشته است.
خون انقلابیون به جوش آمد
مردم یمن : علی عبدالله صالح رادر میدان التغییر دار می زنیم

سرویس خارجی -
هزاران نفر از مردم یمن با برگزاری تظاهرات گسترده در شهرهای مختلف این کشور مخالفت خود را با طرح دوم شورای همکاری خلیج فارس اعلام و اظهار داشتند تا سرنگونی کامل علی عبدالله صالح و محاکمه و دار زدن وی در میدان التغییر صنعا دست از تظاهرات برنمی دارند.
شهرهای صنعا، تعز، عدن و دیگر شهرهای یمن روز گذشته نیز شاهد تظاهرات گسترده و درگیری با نیروهای امنیتی عبدالله صالح و مزدوران این رژیم بود.
تظاهرات روز گذشته نیز همچون روزهای پیشین به خشونت کشیده شد و این درگیری ها تا پاسی از شب ادامه داشت.
معترضین با سر دادن شعارهایی کناره گیری عبدالله صالح از قدرت و محاکمه وی و دیگر عاملان کشتار مردم در جریان اعتراضات را خواستار شدند.
در صنعا بر اثر تیراندازی مستقیم نیروهای امنیتی و ضرب و شتم توسط باتوم 120 نفر مجروح شدند و ده ها تن دیگر بر اثر استنشاق گازهای اشک آور دچار خفگی و مسمومیت شدند.
در تعز نیز شمار زخمی ها بالغ بر 80 نفر بود.
این در حالی است که طی روزهای اخیر صدها نفر در شهرهای مختلف یمن مجروح شده اند و 1200 نفر هم بر اثر گازهای اشک آور و خفه کننده دچار مسمومیت شده اند.
منابع بیمارستانی اعلام کردند که حال برخی از مجروحان وخیم است و یکی از زخمی های تظاهرات دیروز بر اثر شدت جراحات وارده کشته شده است.
از سوی دیگر، ائتلاف جوانان انقلابی یمن در بیانیه ای در واکنش به طرح پیشنهادی شورای همکاری خلیج فارس ضمن مخالفت با این طرح اعلام کردند که تا زمان کناره گیری عبدالله صالح، نزدیکان و اعضای حزب حاکم یمن از قدرت و محاکمه این افراد دست از تظاهرات و مخالفت های خود برنمی دارند.
ائتلاف جوانان انقلابی یمنی نیز خواستار محاکمه و دار زدن علی عبدالله صالح در ملاء عام و در میدان التغییر شدند.
گفتنی است شورای همکاری خلیج فارس در نشست دوم خود در ریاض از علی عبدالله صالح خواست قدرت را به معاونش واگذار کند و دولت وحدت ملی به ریاست مخالفان تشکیل شود.
در این طرح به عبدالله صالح و خانواده وی تضمین داده شده است که پس از برکناری محاکمه نشوند.علی عبدالله صالح دیکتاتور یمن با این طرح مخالفت و اظهار داشته که از قدرت کناره گیری نخواهد کرد.
اعتراض جهاد اسلامی به سکوت اتحادیه عرب در قبال جنایات اخیر صهیونیست ها

جنبش جهاد اسلامی فلسطین تصمیم اتحادیه عرب مبنی بر طرح پیشنهادی به سازمان درباره طرح پرواز ممنوع در نوارغزه را ناکامی دانست و از پنهان شدن این اتحادیه تحت عناوین فریبنده انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاری قدس، «داود شهاب» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی در این باره گفت، از دولت های عربی پذیرفته نیست که دائماً در پشت این گونه عناوین مخفی شوند که از ملت فلسطین حمایت عملی و حقیقی نمی کند.
وی افزود، ما نیاز به یک اقدام عاجل و عملی برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین و توقف جنایات رژیم صهیونیستی داریم نه اقدامات ظاهری و فریبنده.
شهاب تصریح کرد، این موضوع نیز در سازمان ملل به سرنوشت سایر قطعنامه های حمایتی از فلسطین دچار خواهد شد.
شهاب تأکید کرد: دولت های عربی باید از مقاومت که این روزها بهای سنگین و جان های گرانبهایی را در راه آزادسازی وطن تقدیم کرده اند حمایت سیاسی و معنوی کنند.
وی افزود: ما خواستار حمایت صریح کشورهای عربی از مقاومت فلسطینی علیه اشغالگری صهیونیستی و همچنین تقویت توانمندی های این مقاومت هستیم.
سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین همچنین تأکید کرد که در صورت هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین هیچ چیزی مانع پاسخ مقاومت به این تجاوزات نخواهد شد و با آن مقابله خواهیم کرد. گفتنی است رژیم صهیونیستی با وجود تداوم حملات به نوارغزه طی روزهای اخیر ده ها فلسطینی را به شهادت رساند یا مجروح کرد.
این درحالی است که اتحادیه عرب خواستار نشست فوری شورای امنیت برای بررسی تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوارغزه و اعلام ممنوعیت پرواز هواپیماهای صهیونیستی بر فراز آسمان غزه شده است.
دولت ترکیه نیز با صدور بیانیه ای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه که باعث کشته شدن غیرنظامیان فلسطینی شد را به شدت محکوم کرد. ترکیه اعلام کرد که این گونه تجاوزات باعث می شود تا موج جدیدی از خشونت منطقه را فرا گیرد.
تظاهرات در الازهر
هزاران تن از طلاب الازهر مصر در اعتراض به بمباران وحشیانه غزه توسط صهیونیست های اشغالگر تظاهرات کردند.تظاهرکنندگان با سردادن شعارهایی علیه رژیم صهیونیستی، خشم خود را نسبت به جنایت های اسرائیل علیه مردم مظلوم غزه اعلام کردند.
طلاب الازهر که پرچم فلسطین و مصر را در دست داشتند، قصد خروج از دانشگاه و راهپیمایی به سوی سفارت اسرائیل را داشتند که با درخواست برخی از طلاب مبنی بر مسالمت آمیز بودن تظاهرات به ساختمان الازهر بازگشتند و به سر دادن شعار ادامه دادند.
تظاهرکنندگان تأکید کردند که این راهپیمایی آغاز راهپیمایی بزرگ همبستگی با ملت فلسطین خواهد بود.
روز یکشنبه نیز هزاران نفر از مردم آمریکا در حمایت از فلسطین و در اعتراض به حمایت های دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی در نیویورک و دیگر شهرهای این کشور تظاهرات کرده بودند.
تظاهرات در 3 شهر عربستان

صدها معلم و فارغ التحصیل بیکار در ریاض و جده تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند و از مسئولان آموزش و پرورش عربستان خواستند به مشکلات آنان رسیدگی کنند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روزنامه لبنانی السفیر، صدها معلم و فارغ التحصیل بیکار روز گذشته در مقابل ساختمان وزارت آموزش و پرورش در ریاض و همچنین در جده تجمع کردند، و خواستار افزایش حقوق خود و تهیه شغل مناسب شدند.
تظاهرکنندگان اعلام کردند که چندین سال است که بیکار شده اند و از مراکز آموزشی که در آن مشغول شده اند حقوقی دریافت نکرده اند.
معترضین همچنین اظهار داشتند که مشکلات اقتصادی آنها بغرنج شده است و از عهده مخارج زندگی برنمی آیند.
از سوی دیگر، مردم شهر قطیف در عربستان سعودی حضور ارتش عربستان در بحرین را نوعی اشغالگری به حساب آوردند و به شدت با آن مخالفت کردند.
مردم شهر قطیف برای اعلام همبستگی با مردم بحرین و محکوم کردن اقدامات سرکوبگرانه مقامات حاکم منامه بر علیه معترضان تظاهرات کردند.
تظاهرکنندگان با سر دادن شعارهایی علیه حکومت آل خلیفه، دخالت ارتش عربستان سعودی در بحرین و کشتن افراد بی گناه را محکوم کردند.
تظاهرکنندگان پرچم های بحرین را در دست داشتند و پارچه هایی حمل می کردند که روی آنها نوشته شده بود: «اشغالگری مستقیم محکوم است»، «دخالت در بحرین کافی است»، «جنایت در بحرین باید متوقف شود».

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد